icone-linkedin icone-facebook icone-contact

 

Onze geschiedenis

Het Douaneagentschap Duplat werd in 1993 gecreëerd na de opening van de grenzen binnen Europa en na het Vrije Goederen-diensten-kapitaal en personenverkeer. (de vier vrijheden)

Zo heeft de onderneming zich naar de wereldmarkt gericht waar ze heeft zich kunnen ontwikkelen en worden wat ze met de dag van heden geworden is.

Ze staat tot de dienst van verscheidene ondernemingen. Ons Douaneagentschap is een uitverkoren partner van talrijke economische operators, uit zeer gevarieerde sectoren.

We staan in samenwerking met de meeste Belgische, Franse import- en exportondernemingen en met de andere leden van de Europese Unie.

Onze kantoren die aan de Belgo-Franse grenzen staan tellen van nu af aan een import-export en een accijnzenteam alsook een team boekhouding voor het beleid van de opslagloods onder douanecontrole.

We hebben ook een andere opslagloods die op dezelfde plaats als onze kantoren staat. Zo hebben de logistieke ondernemingen de mogelijkheid een lading en lossing tot stand te brengen.

 

De oude douane

Het is de oude douane van uit het begin van de jaren 1900. Onze kantoren staan historisch bekeken op dezelfde plaats als de enige doorgang tussen twee grensstreken; Frankrijk en België.

De grensstreek van onze teams alsook de nabijheid van het snelwegencomplex geven ons de kans en veel mogelijkheden ons tot de dienst van de klanten te stellen.

 

Duplat sprl - Chaussée de Lille(HER) 934 - 7522 Hertain - Belgique - Tél. :+32 (0) 69/22.47.14 - Fax : +32 (0) 69/21.11.08 - Tva : BE0870 586.282
Création SIP