icone-linkedin icone-facebook icone-contact
Agence en douane
HET DOUANEAGENTSCHAP DUPLAT OPENT NIEUW KANTOOR IN LUIK

               

Onze activiteitsectoren

Het Douaneagentschap Duplat gebruikt de beste en verregaand gespecialiseerde diensten die voor uw eisen aangepast zijn, zowel voor de import, export, accijnzen en voor het beheer van de opslagloods.

Aan onze klanten en voor het geheel van de douanediensten en douaneverklaringen brengen we duidelijkheid en doeltreffendheid. Dat verzekert u een hoge en grote prestatie op lokaal, regionaal grondgebied en over de hele wereld.

import export accijzen

 

Wie zijn we?

Het Douaneagentschap Duplat heeft als doel het verkeer import/export van goederen die uit of naar Azië, Afrika, uit de U.S.A. of Australië komen of gaan te vergemakkelijken.

De documenten die tot de import of tot de export dienen zijn door het Douaneagentschap Duplat voorzien zoals textiel, wagens, speelgoed, elektrisch materiaal, enz…

Naast el die activiteiten houdt het Douaneagentschap Duplat zich bezig met het regelen van de accijnzen voor het geheel der Belgische restaurateurs, buitenlandse wijnbouwers opdat ze legaal hun producten in België zouden kunnen verkopen.

 

Duplat sprl - Chaussée de Lille(HER) 934 - 7522 Hertain - Belgique - Tél. :+32 (0) 69/22.47.14 - Fax : +32 (0) 69/21.11.08 - Tva : BE0870 586.282
Création SIP